5C, no nasza klasa!
No... Już tłumaczę. Kopiujecie formularz, w odpowiedzi w tym temacie wypełniacie go i wysyłacie. Ja go rozpatrzę, a gdy mnie zadowoli, założę Wam grę. Więcej info o mnie w moim dziale.
Dla tych, co nie rozumieją PBFu: Odpisujemy na zasadzie: MG - gracz - MG - gracz itd. Możecie w grach robić wszystko, co nie wpływa na otoczenie żywe (np. możecie położyć się spać, ale np. nie możecie napisać, że budzi Was mama, bo to już oddziałuje na żywe otoczenie.). Prowadzę gry w świecie Pokemon, Harry Potter i Tekken. Oto i formularz. Pamiętajcie, co macie z nim zrobić.
Formularz na grę Pokemon:
1. Imię, nazwisko, wiek i ksywka postaci w grze:
2. Profesja (Hodowca, Koordynator, Trener):
3. Region:
4. Miasto początkowe:
5. Historia:
6. Wyposażenie postaci:
7. Ewentualny partner:
8. Starter:
9. Styl gry (level, non level):
10. Cele w grze:
11. Uwagi/prośby do mnie:
Formularz na grę w świecie Harry Potter:
Punkt pierwszy jest taki sam jak w podaniu o pokemonach.
2. Szkoła (Hogwart, Durmstrang):
3. Wiek:
4. Różdżka (opis, np. z czarnego bzu i pióra feniksa):
5. Partner:
6. Dom (Gryffindor, Ravenclaw, Hufflepuff i Slytherin):
7. Cele:
8. Uwagi/prośby do mnie:
9. Historia postaci:
Formularz na grę Tekken:
Punkt pierwszy znowu zostaje. (Możliwość grania postacią z Tekkena, która już istnieje!)
2. Styl walki (np. Capoeira):
3. Dlaczego dołączyłeś do turnieju:
4. Wrogowie i przyjaciele (a także ich style walki).
5. Historia postaci:
Zapisujcie się. Rozpatrzę podanie (składamy podanie tylko na jedną grę), i grę założę w dziale "MG Garchomp".
Nikogo nie przyjmuję, bo nic nie zrozumieliście.
Wypełniacie formularz. Podam przykład wypełnionego formularza na grę Pokemonową:
1. Imię, nazwisko, wiek i ksywka postaci w grze: Adam Adamalski
2. Profesja (Hodowca, Koordynator, Trener): Trener
3. Region: Kanto
4. Miasto początkowe: Pallet
5. Historia: (Nie będę jej pisał, wy macie to pole wypełnić na pięć zdań conajmniej).
6. Wyposażenie postaci: PokeDex
7. Ewentualny partner: Nie ma
8. Starter: Pikachu
9. Styl gry (level, non level): Non level.
10. Cele w grze: Zrobić popcorn.
11. Uwagi/prośby do mnie: Nie ma
To jest przykład podania. Wysyłacie je w takiej formie, ale pola już wypełnione przezemnie zastępujecie własnymi. Mati - byłeś blisko, ale wypełnij ten formularz i dopisz histę, to zobaczymy. Aha, i starter to pokemon startowy. A swojego towarzysza dokładniej opisz.
Jeśli nie chcecie się zapisać, to tu nie piszcie, nikt Wam nie każe. A poza tym Marcin, jak nie lubisz Pokemonów, (A Harrego też nie), to możesz się zapisać jako Tekkenowiec. Od teraz każdy post bez zapisu będzieuznawany za spam i usuwany, a autor karany Warnem.